Peloton synnytys

Suomessa nyt kokonaan uutta! Peloton synnytys - Confident Birth on ruotsalaisen Susanna Helin kehittämä metodi, jolla rauha ja luottamus pysyy synnytyksessäsi samalla kun pelko, ahdistus ja stressi pysyvät poissa. Kirjan suomenkielinen käännös ilmestyi 2020. Peloton synnytys on syvää ymmärrystä kehon reaktioista ja niiden toimimisesta jarruna ja vauhtina synnytyksessä ja se sopii loistavasti niin lääkkeellistä kivunlievitystä käyttäville kuin lääkkeettömästi synnyttäville ja jopa sectiolla synnyttäville.

Valmennuksessa opetellaan neljä helposti omaksuttavaa ja käytettävää työkalua rauhan ja luottamuksen säilyttämiseen koko synnytyksen ajan. Synnytyksessä mukana olevalla puolisolla tai tukihenkilöllä on merkittävä rooli ja läpi synnytyksen jatkuva tuki ja toisen luoma turva onkin olennainen osa metodia. TÄHÄN RYHMÄÄN TULLAAN PUOLISON TAI TUKIHENKILÖN KANSSA.

Synnytyksen ei kuulu olla sisäistä kaaosta, vaan rauhallinen ja voimaannuttava kokemus. Valmennuksen hinta on 83,00€ parilta (sisältää teetä).

Tämä valmennus täydentää synnytysvalmennuskokonaisuuden, jonka muut osat ovat Spinning Babies® synnytysvalmennus ja Kätilön synnytysvalmennus. Varaa paikkasi valmennukseen täältä.

Peloton synnytys kirja, kirjoittaja Susanna Heli ilmestyi suomeksi keväällä 2020.