Hyvä synnytys alkaa jo raskaus aikana!

Synnytykseen voi ja kannattaa valmistautua. Elämänne tärkeintä päivää ei kannata jättää vain sattuman varaan. Synnytysvalmennus on raskausajan paras sijoitus ja täydellinen lahja odottajalle.

Synnytysvalmennukset varataan tästä.

Synnytysvalmennukset

Valmennuksista voi käydän vain yhden tai kaksi, mutta osallistumalla näihin kaikkiin kolmeen hyvin erilaiseen valmennukseen, saat huippukattavan kokonaisuuden. Käytettävissäsi on kaikki tarvittava tieto raskauden ja synnytyksen fysiologiasta, siitä mitä kehossa todella tapahtuu, mikä on vauvan rooli tässä kaikessa ja miten voit asioihin itse vaikuttaa. Saat kätilön parhaat vinkit synnytykseen ja ymmärrät, miten mieli toimii synnytyksessä vauhtina tai jarruna.

Yhden valmennuskerran hinta on 83,00€/parilta. Osallistumalla näihin kaikkiin kolmeen toisiaan täydentävään valmennukseen saat valmennusten yhteishinnasta -10% alennuksen.

Alkavat synnytysvalmennukset, kurssit ja ryhmät näet ja varaat Naisten Hyvinvointikeskus Olennaisen varausohjelmasta kohdista Tunnit&Tapahtumat ja Kurssit&Ryhmät. Synnytykseen valmistavat hoidot varaat kohdasta Hoidot&Palvelut. Valitse sieltä tekijäksi Eliisa (huomaa kaksi i-kirjainta :) Jos sopivia aikoja ei löydy, laitathan minulle viestiä eliisa.karttunen@olennainen.me ja etsitään yhdessä sopiva aika.

Jos sinulle sopivin ryhmä on täynnä tai ajankohta on sopimaton, muista myös valmennukset vain yhdelle parille. Niistä löydät lisää kohdasta Palvelut ja hinnasto.

Näiden valmennuksien lisäksi voit osallistua myös Vesisynnytysvalmennukseen (kts. alla), jos suunnitelmissa on veden käyttö synnytyksessä tai veteen synnyttäminen.

Vesisynnytysvalmennus

Veden käyttö synnytyksessä ja veteen synnyttäminen ovat jo muinaisia tapoja. Nyt, kun alueemme sairaalakin tarjoaa mahdollisuuden vesisynnytyksiin, kannattaa tähän lempeään ja turvalliseen menetelmään perehtyä jo ennen synnytystä.

  • miten voit hyödyntää vettä jo raskaudessa
  • miten vesi auttaa synnytyksen avautumisvaiheessa
  • mitä tarkoittaa vesisynnytys
  • mitä pitää ottaa huomioon jo etukäteen, jotta vesisynnytyksestä voi tulla mahdollista
  • veteen syntyminen on vauvalle lempeä tapa tulla tähän maailmaan - vauvan maailma


Valmennukseen kannattaa tulla puolison tai synnytyskumppanin kanssa. Tämän valmennuksen hinta on 63,00€ parilta ja se sisältää teen.

Varaa paikkasi valmennukseen täältä.

Jos sinulle sopivin ryhmä on täynnä tai ajankohta on sopimaton, muista myös valmennukset vain yhdelle parille. Niistä löydät lisää täältä.

Maailma navassa synnytysvalmennukset ja Kätilö Eliisan vastaanotto on osoitteessa Naisten Hyvinvointikeskus Olennainen, Uusikoivistontie 40, Pori.

facebook.jpg