Tervetuloa matkalle kohti hyvää syntymää!

Alkavat kurssit ja ryhmät näet tästä ja paikkasi ryhmään tai kätilön vastaanotolle varaat täältä https://www.varaaheti.fi/hyvinvointikeskusolennainen tai eliisa.karttunen@olennainen.me

ilmaisetkuvat_fotolia.jpg

Ensimmäiset Maailma navassa synnytysvalmennuksetänyt olen pitänyt jo vuonna 2011. Tämän vuoden alusta valmennukset ovat kokeneet melkoisen päivityksen. Olen suorittanut kaksi erilaista tutkintoa, joiden myötä minulla on lisenssi näiden suomalaisittain aivan uudenlaisten synnytysvalmennusten vetämiseen. Eli vuonna 2019 valmennukset muuttuvat entistä paremmiksi juuri teitä varten.

Synnytysvalmennus koostuu kolmesta erilaisesta valmennuksesta, joihin kaikkiin osallistumalla saat huippukattavan kokonaisuuden ja -10% hinnasta. Kaikkiin osiin voi osallistua myös erikseen. Tämä on ainutlaatuinen kokonaisuus koko Suomessa ja uutta koko maassa.

Spinning Babies® synnytysvalmennus

Kipuja raskaudessa, edistymättömyys synnytyksessä, kivuliaat tehottomat supistukset, vauvan pää hankalassa asennossa, vauva perätilassa. Kaikki tavallisia länsimaisten naisten tarinoita. Kaikki edellä mainitut johtuvat usein äidin kehon kireydestä ja toispuoleisuudesta ja joskus tukikudosten löysyydestäkin. Vauvan asettuminen pää alaspäin ei yksin riitä. Vauva pyrkii aktiivisesti parhaaseen mahdolliseen asentoon synnytystä ajatellen, mutta elämäntyylimme muovaa kehoamme niin, että tämä ei aina ole mahdollista. Tähän voi kuitenkin itse pyrkiä vaikuttamaan ja sillä, on usein suuri vaikutus. Valmennuksessa saat syvän ymmärryksen siitä, miten liikkua ja levätä, miten kehon olosuhteet vaikuttavan vauvan asettumiseen kohdussa ja synnytyskanavassa, raskaudessa ja synnytyksessä. Valmennus sisältää runsaasti harjoitteita puolison tai tukihenkilön kanssa, joilla voit lisätä tilaa vauvalle ja tasapainoa kehoon sekä hyvinvointia raskauteen ja synnytykseen.

Tämä valmennus täydentää synnytysvalmennuskokonaisuuden, jonka muut osat ovat Synnytä pelotta -Confident Birth synnytysvalmennus ja Synnytysvalmennus kätilön kanssa. Voit osallistua vain yhteen näistä kolmesta osasta tai kaikkiin, jolloin saat huippukattavan kokonaisuuden ja -10% hinnasta. Tämän valmennuksen hinta on 68,00€ parilta ja se sisältää teen.

https://www.varaaheti.fi/hyvinvointikeskusolennainen/fi/demo/classes

Synnytä pelotta - Confident Birth synnytysvalmennus

Suomessa nyt kokonaan uutta! Synnytä pelotta - Confident Birth on ruotsalaisen Susanna Helin kehittämä metodi, jolla rauha ja luottamus pysyy synnytyksessäsi samalla kun pelko, ahdistus ja stressi pysyvät poissa. Metodi on syvää ymmärrystä kehon reaktioista ja niiden toimimisesta jarruna ja vauhtina synnytyksessä ja se sopii loistavasti niin lääkkeellistä kivunlievitystä käyttäville kuin lääkkeettömästi synnyttäville ja jopa sectiolla synnyttäville. Valmennuksessa opetellaan neljä helposti omaksuttavaa ja käytettävää työkalua rauhan ja luottamuksen säilyttämiseen koko synnytyksen ajan. Tässä synnytyksessä mukana olevalla puolisolla tai tukihenkilöllä on merkittävä rooli ja läpi synnytyksen jatkuva tuki ja toisen luoma turva onkin olennainen osa metodia. TÄMÄN VUOKSI TÄHÄN RYHMÄÄN TULLAAN PUOLISON TAI TUKIHENKILÖN KANSSA. Synnytyksen ei kuulu olla sisäistä kaaosta vaan rauhallinen ja voimaannuttava kokemus. Valmennuksen hinta on 98,00€ parilta (sisältää teetä ja pientä välipalaa).

Tämä valmennus täydentää synnytysvalmennuskokonaisuuden, jonka muut osat ovat Spinning Babies® synnytysvalmennus ja Synnytysvalmennus kätilön kanssa.

Ilmoittautumiset
https://www.varaaheti.fi/hyvinvointikeskusolennainen/fi/demo/classes

Synnytysvalmennus Kätilön kanssa

Tervetuloa matkalle kohti hyvää syntymää!

Tässä valmennuksessa käymme läpi seuraavat asiat:

Lääkkeetön kivunlievitys: akupainanta, hieronta, kosketus synnytyksessä, TENS ja sen tehokas käyttö, vesi kivunlievittäjänä.
Lääkkeellinen kivunlievitys: epiduraali, spinaali, PCB puudutukset ja muut kipulääkkeet synnytyksessä. Niiden hyödyt ja haitat.
Imetykseen valmistautuminen ja tärkeimmät vinkit matkalle kohti onnistunutta imetystä.
Mitä voisi loppuraskaudessa tehdä synnytyksen sujuvoittamiseksi.
Synnytystoiveita. Mitä kaikkea voisi toivoa.

Valmennus sisältää parhaat vinkit juuri satakuntalaisille synnyttäjille.

Tämä valmennus täydentää synnytysvalmennuskokonaisuuden, jonka muut osat ovat Spinning Babies® ja Synnytä Pelotta-Confident Birth valmennukset. Tämän valmennuksen hinta on 58,00€ parilta ja se sisältää teen. Pientä evästä voi ja kannattaa ottaa mukaan.

Ilmoittautumiset
https://www.varaaheti.fi/hyvinvointikeskusolennainen/fi/demo/classes

Jos sinulle sopivin ryhmä on täynnä tai ajankohta on sopimaton, muista myös valmennukset vain yhdelle parille. Niistä löydät lisää kohdasta Räätälöidyt palvelut.


Maailma navassa synnytysvalmennukset ja yksityinen kätilö ottaa vastaan osoitteessa Naisten Hyvinvointikeskus OLENNAINEN, Valtakatu 3, 28100 Pori

 

facebook.jpg