Osteopatia

Osteopatia aikuisille toisen vuoden opiskelijan tekemänä. Osteopaattiopiskelija, kätilö, sairaanhoitaja, imetysohjaaja (WHO) Eliisa Karttunen hoitaa sinua kokonaisvaltaisin koko kehoon vaikuttavin osteopaattisin tekniikoin.
Osteopatialla voidaan hoitaa monenlaisia keholla ilmeneviä kipuja, vaivoja ja toiminnallisia oireita erilaisin manuaalisin eli käsin tehtävin menetelmin. Osteopatia perustuu anatomian ja fysiologian osaamiseen sekä käsillä tuntemisen taitoon. Vastaanotolla haastatellaan, tutkitaan ja sinua hoidetaan oirekuva ja kokonaisuus huomioiden. Hoidon tavoitteena on normalisoida kudosten, nestekierron ja hermoston toimintaa ja palauttaa kehon toimintaa kohti terveyttä aktivoiden sen omia säätely- ja paranemismekanismeja.
Yleisiä hoitoon tulon syitä ovat mm. selkäkipu, niska-hartiavaivat, päänsärky, lantion alueen kiputilat, raajojen puutuminen ja pinnetilat sekä purentavaivat. Osteopatia soveltuu hyvin myös stressin, hermoston häiriötilojen ja esimerkiksi toiminnallisten vatsavaivojen ja kuukautiskipujen hoitamiseen. Hoitoon menee puolesta tunnista tuntiin. Ohuet, pehmeät, joustavat housut tai shortsit ja liivit tai toppi ovat parhaat vaatteet osteopatiaan. HUOM! Kun tulet hoitoon ensimmäistä kertaa, täytäthän esitietokaavake ennen vastaanottoajan alkua. Aikaa sen täyttämiseen menee noin 10 min. Kaavakkeita löydät odotustilasta.
Otan vastaan kahdessa eri toimipisteessä

eLiisantorin vastaanotto


Hyvinvointikeskus Olennainen

Uusikoivintontie 40 L, Pori