Kätilön hoidot

Spinning Babies® vahvasti tasapainottava ja vauvalle tilaa tekevä hoito

  • Aiempi hankala synnytys
  • Vauva pysyttelee pylly alaspäin vielä 30 viikon jälkeenkin
  • Vauvan liikkeet tuntuvat kivuliaina
  • Kipuja selässä, lantiossa, nivusissa, reisissä
  • Vauva ei laskeudu lantioon
  • Supistelee, mutta synnytys ei kuitenkaan käynnisty

Kaikki nämä kielivät siitä, että tarvitaan tilaa vauvalle ja tasapainoa kehoon Spinning Babies® tekniikoin. Käynnin aikana opit tekemään kehoa tasapainottavat harjoitteet oikein ja ymmärrät niiden merkityksen. Oivallat kehosi vaikutuksen vauvan asentoon kohdussa. Harjoitteiden tekemiseen tarvitset puolison tai synnytyskumppanin avuksesi. Tämän vuoksi on tärkeää, että hän on mukana käynnillä.

Spinning Babies® synnytysvalmennuksessa opit lisää ja syvemmin, mitä Spinning Babies®, fysiologinen synnytys ja synnyttävän kehon anatomia on ja mitkä tekijät vaikuttavat siihen, miten synnytys etenee ja miten siihen voi itse vaikuttaa.

Raskaus - Syvästi kehoa ja mieltä rentouttava ja vapauttava hoito

Raskauden puolivälistä eteenpäin. Avataan ja rentoutetaan kehoa kasvavaa vauvaa ja tulevaa synnytystä varten Spinning Babies® tekniikoin. Syvennetään kehon ja mielen rentoutta vielä Rebozo-liinan hoitavalla keinutuksella. Vapautetaan fasciaa käsittelemällä hartioita, selkää ja lantiota GuaSha kammalla tai silikoni imukupeilla. Tässä hoidossa oksitosiini lähtee virtaamaan ja keho ja mieli vapautuvat ja avautuvat omalle itselle ja vauvalle. Vapautuva keho antaa myös mielelle tilaa. Hoito tapahtuu pääosin lempeässä hiljaisuudessa, mutta sen aikana ja sen jälkeen on mahdollisuus myös keskustella kätilön kanssa mieleen nousevista asioista. Hoidon kesto 120 min.

Tämä on paras lahja odottajalle!

Synnytystä ennen - Synnytykseen valmistava hoito

Raskausviikosta 37 eteenpäin. Avataan ja rentoutetaan kehoa tulevaa synnytystä varten Spinning Babies® tekniikoin. Syvennetään kehon ja mielen rentoutta vielä Rebozo-liinan hoitavalla keinutuksella. Vapautetaan fasciaa käsittelemällä hartioita, selkää ja lantiota GuaSha kammalla tai silikoni imukupeilla. Stimuloidaan akupunktiopisteitä painaen tai laitetaan akupunktioneuloja tarpeen mukaan. Tässä hoidossa oksitosiini lähtee virtaamaan ja keho ja mieli vapautuvat ja avautuvat omalle itselle, vauvalle ja synnytykselle. Vapautuva keho antaa myös mielelle tilaa. Hoito tapahtuu pääosin lempeässä hiljaisuudessa, mutta sen aikana ja sen jälkeen on mahdollisuus myös keskustella kätilön kanssa mieleen nousevista asioista. Hoidon kesto 120min.

Tämä on paras lahja odottajalle!

Synnytyksen jälkeen kehon ja mielen sulkeva hoito

Synnytyksessä naisen keho avautuu täysin uskomattomalla tavalla ja vauvan siirtyy kohdun suojasta maailmaan. Jotta tämä voi tapahtua, täytyy myös mielen rentoutua ja avautua. Aina tämä ei ole ihan helppoa ja hyvinkin sujuneessa synnytyksessä saattaa kehon voimallinen työskentely tuntua hallitsemattomalta ja raa'alta ja synnytyksen voimallisuus voi jäädä liekehtimään mieleen pitkäksikin aikaa. Monissa kulttuureissa synnyttäneen keho suljetaan seremoniallisin menoin joidenkin viikkojen päästä vauvan syntymän jälkeen. Tässä hoidossa otetaan osia näistä sulkemisseremonioista ja hellitään kehoa ja saatellaan se ja synnyttäneen mieli takaisin eheämmäksi uudelleen. Hoidon kesto 120min.

Tämä on huippulahja synnyttäneelle!

Sulkemisseremonia voi olla myös ystävien yhteinen juhla uuden äidin ja naiseuden juhlimiseksi. Ystävät voivat olla osa hoidon toteuttamista. Tunnelmallinen ilta voi sisältää toiveiden mukaan naisten hyvinvointia lisäävää iltapalaa, ystävyyttä vahvistavaa keskustelua ja ajatuksia naiseudesta, äitiydestä ja ystävyydestä. Ohjelma sovitaan ja räätälöidään toiveidenne mukaan erikseen. Ota yhteyttä hyvissä ajoin ja järjestetään teille ikimuistoinen ilta.

Otan vastaan kahdessa eri toimipisteessä

Hyvinvointikeskus Olennainen

Uusikoivintontie 40 L, Pori

eLiisantorin vastaanotto

Liisankatu 18 B, Pori 1. krs
Ajanvaraukset myös eliisa.karttunen@olennainen.me tai +358440460463